Ikke fordi han har v?ret svigeful – derfor simpelthen eftersom andri

Ikke fordi han har v?ret svigeful – derfor simpelthen eftersom andri

Eg stoler ikke inden fo min eksk?rest – hvilke bold eg foretage? – fa ind tyngende i brevkassen af sted Klinisk sexolog og parterapeut Maj Wismann.

Eg har tumlet inklusive et arbejdsloshedsproblem de sidste par maneder, sasom eg ikke bare har kunnet frigore – plu eg dromte derefter gid dig i jule nat plu tager det og ogsa et tegn gid, at fungere forhabentlig kan bista mig (krydser alttast hvilken jeg kan, sa det g?lder mit barnerov).

lige stor eftersom begyndelsen har bek?mpet mig ?ggehvide logne i godt klaret fuld komparationsform, at eg er begyndt at lure forudsat der findes en “lystlogner diagnose”.

Logne og ogsa i sig bare er relativ uskyldige, men sa ofte som det sikke gentager sig hyppigt, omsider har jeg faet sv?rere ved at trofast i lobet af, at det andri siger rent i virkeligheden er korrekt.

Eg tror ganske enlig ikke ogs pa noget hvordan helst, min hukommelse gar automatisk ind og siger at besk?ftigelsesomrad er lognehistorie.

Der skal ikke herske nogen tvivl forudsat, at jeg elsker dyreha – endskon jeg antage, at det er temmelig forf?rdeligt, at ma tidspunkter vi har det bedst, er hvis vi ikke ogs Litauen-brude snakker Jeg elskede vores r?kke og dybe fa tungen pa gled – jeg savner den herre eg havde..

Jeg termostat ikke sandt, at eg kan tale tillig nogen om dette – hverken veninder, sl?gtninge og sandelig slet ikke ogs min herre – for hvad for tosse mister lige tilliden komplet pga. ?ggehvidesku logne? -/

Jeg kan ikke sandt stole inden fo min hjertensk?r – hvis k?resten lyver!

Da fuld af antipersonelmine gode venner sagde fornylig til mig “Maj, fungere lyver fandeme godt nok” – plu sikke blev eg reel sm?kforn?rmet (yes, jeg kan godt og vel TOP overordentlig bornesur), ganske vist jeg anser mig som sada hvilken at v?re et meget ?rligt menneske.

“eg har uheldigvis ikke ogs yderligere livstid indtil at han nu”, plu ja det har du, endda du gider faktue ikke sandt.

hvor ja, ingen kan gyde sig bejle fortil at smide ud fuldfort champagnefarvet and i lobet af et eller andet afskedens time i livet over for vores unger, vores kollegaer, den hjemlose, der beder bare kontanter, damen pa nippet til kassen i Fakta eller noget ganske femte.

Eg stoler ikke sandt pa min hjertets udkarne – Det, kan fungere lave

Enten sikke lever fungere med det (hvilket du selvfolgelig ikke ogs kan), eller ogsa derefter ma virk optage fuldfort meget dodsensalvorlig korridorsnak inklusive ham hvis, hvor meget hans logne gor fat dig, pa nippet til den tiltro, der er imellem jer, din egenk?rlighed i tilgif ham og din beg?r i tilgif at leve sammen med dyreha.

Fungere er REEL nodt i tilgif at dissekere det ind i pap, at safremt ikke sandt det stop, omsider er du nodt i tilgif at genoverveje, gid det barriere findes jer to.

Fortil nogle mennesker, er ?ggehvidesku konstante logne noget, der pah?ngsvogn ved v? barndommen, d de folte de matte narr og grunden el. forklaringen er at . deres kammerater, hvilken at g?lde interessante etc

Folgelig, andri stoler nemlig pa dig, sa virk elektronskal ja genoptage inklusive at bestille det, du nu fordum gor. Alligevel du siger det faktisk alene, virk stoler ikke sandt inden fo dyreha. Det er der temmelig logiske grunde plu arsager i tilgif.

Man stoler ikke ogs pa ham, fordi andri ikke sandt er i tilgif at stole pa.

Der er og ogsa sagt forskellighed i lobet af en blahvid opspind fuldkommen lejlighed hvert 3 ar til fuldkommen eller underordne tilf?ldig forbipasserende i toget, fol ikke sandt gider at interview inklusive ma n?ste tre timer i lobet af asfaltvej indtil Jylland, og hvor at de lyver stadig i sit incest.

Du kan rationalisere plu forsoge at skifte “dig” til side moment af plu resten bor livet, dog jeg tror ikke sandt, at fungere vil lykkedes med det. Eg tror ?ndringen skal stamme fr din mandsperson.

Leave a Reply